Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr prezintă angajamentele viitorului bloc electoral ACUM. În discursul său, liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că Republica Moldova se află pe marginea prăpastiei și pentru a scoate țara din impas este nevoie de schimbarea guvernării, iar acest lucru va permite dezvoltarea prosperă a statului.

„Astăzi lansăm angajamentele noastr principale pentru următorii patru ani – să asigurăm venituri mai mari pentru oameni, acces la educație și la servicii medicale de calitate, să asigurăm stat de drept, să combatem corupția, începând cu corupția mare, să avansăm în procesul de integrare europeană. Aceste angajamente sunt doar câteva dintre obiectivele pe care ni le propunem”, a afirmat liderul PAS.

Potrivit ei, membrii blocului își propun să facă ordine în fiecare domeniu, în fiecare instituție și localitate, iar în funcții vor fi aleși oameni onești și buni profesioniști. „Iar toate acestea le putem face cu sprijinul Uniunii Europene, cu asistență din partea UE pentru proiecte sociale, de infrastructură, pentru mediul de afaceri”, a continuat politicianul.

De asemenea, lidera PAS promite să distrugă „mașinăria de represiune a actualului regim, iar cei care se fac vinovați de represiuni și șantaj să răspundă în fața legii”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!