/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Maia Sandu la prezentarea angajamentelor viitorului bloc ACUM: Vom construi o țară a încrederii și libertății

missing
03 noiembrie 2018, ora 11:18

„Astăzi lansăm angajamentele noastr principale pentru următorii patru ani – să asigurăm venituri mai mari pentru oameni, acces la educație și la servicii medicale de calitate, să asigurăm stat de drept, să combatem corupția, începând cu corupția mare, să avansăm în procesul de integrare europeană. Aceste angajamente sunt doar câteva dintre obiectivele pe care ni le propunem”, a afirmat liderul PAS.

Potrivit ei, membrii blocului își propun să facă ordine în fiecare domeniu, în fiecare instituție și localitate, iar în funcții vor fi aleși oameni onești și buni profesioniști. „Iar toate acestea le putem face cu sprijinul Uniunii Europene, cu asistență din partea UE pentru proiecte sociale, de infrastructură, pentru mediul de afaceri”, a continuat politicianul.

De asemenea, lidera PAS promite să distrugă „mașinăria de represiune a actualului regim, iar cei care se fac vinovați de represiuni și șantaj să răspundă în fața legii”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram