/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Vladimir Cebotari despre limitarea accesului jurnaliștilor la sediul PDM: Dacă prin știrile despre PDM se încearcă să se manipuleze, nouă nu ne convine

missing
03 noiembrie 2018, ora 09:27

Democratul a spus, la emisiunea „Glavnoe„ de la TVC21, că ar vrea să vadă că aceste posturi TV prezintă știrile și reportajele ce vizează PDM „obiectiv”. „Noi suntem deschiși pentru toți jurnaliștii care respectă regulile elementare etice și profesionale, care nu înjură în sediul partidului nostru, nu agresează psihologic și nu hărțuiesc alți jurnaliști. Dar și se comportă profesionist”, a spus Vladimir Cebotari.

„Dacă se încearcă prin acestea să se manipuleze, nouă nu ne convine”, a adăugat democratul.

De asemenea, vicepreședintele PDM spune că toată lumea vorbește de Partidul Democrat, dar nimeni nu atrage atenția la comportamentul altor partide „pe care aceleași posturi le apără”. Potrivit lui, au fost cazuri când jurnaliștii altor posturi nu au avut acces la evenimente publice, dar n-a văzut adresări publice referitor la faptul că aceasta este atitudine selectivă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram