Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital. Accidentul a avut loc, astăzi, în jurul orei 03.20, pe traseul R-29, între satele Pervomaisc și Constantinovca, raionul Căușeni.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, șoferul în vârstă de 49 de ani, aflându-se într-o curbă, din cauza ceții dense, a pierdut controlul volanului, mașina a derapat de pe traseu și s-a proiectat într-un copac. Șoferul și un pasager de pe bancheta din spate, în vârstă de 35 de ani, au murit pe loc.

Alți doi pasageri, de 37 și 51 de ani, au fost transportați la spitalul raional Căușeni.

În context, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează toți conducătorii auto că la moment pe întreg teritoriul țării se circulă în condiții de ceață densă, ceea ce face ca vizibilitatea în trafic să scadă. Astfel, INP recomandă:
– adaptați permanent viteza și evitați depășirile neasigurate;
– activați farurile de întâlnire și luminile de ceață;
– mențineți distanța între automobile pentru a reuși să frânați în caz de urgență;
– conducătorii auto începători ar trebui să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiții de ceață densă, pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dat fiind experiența redusă.