/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Accident rutier, produs din cauza ceții. Două persoane au decedat, iar alte două, transportate la spital

missing
05 noiembrie 2018, ora 12:07

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, șoferul în vârstă de 49 de ani, aflându-se într-o curbă, din cauza ceții dense, a pierdut controlul volanului, mașina a derapat de pe traseu și s-a proiectat într-un copac. Șoferul și un pasager de pe bancheta din spate, în vârstă de 35 de ani, au murit pe loc.

Alți doi pasageri, de 37 și 51 de ani, au fost transportați la spitalul raional Căușeni.

În context, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează toți conducătorii auto că la moment pe întreg teritoriul țării se circulă în condiții de ceață densă, ceea ce face ca vizibilitatea în trafic să scadă. Astfel, INP recomandă:
– adaptați permanent viteza și evitați depășirile neasigurate;
– activați farurile de întâlnire și luminile de ceață;
– mențineți distanța între automobile pentru a reuși să frânați în caz de urgență;
– conducătorii auto începători ar trebui să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiții de ceață densă, pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dat fiind experiența redusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram