Descoperire sinistră într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei. Doi bărbați și o femeie au fost găsiți fără suflare de către un tânăr care locuia cu chirie. Deocamdată, nu este clar din ce cauză au murit aceștia. Politia a precizat doar ca pe corpurile neînsuflețite nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Cazul a avut loc aseară, într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de pe strada Miron Costin. Locuința ar fi aparținut, potrivit locatarilor, unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, care, la fel, a fost găsit mort. Pe lângă cadavrul acestuia, în locuință au fost descoperiți, fără suflare, un bărbat de 49 de ani și o femeie, de 38 de ani. În timp ce unii vecini spun că proprietarul apartamentului ar fi organizat, deseori, petreceri, alții spun că era un om de treabă.

Da, îl cunosc. Îl știu pe el ca locatar, dar ducea o viață parazitară. Îl vedeam. Deseori îl vedeam cinstit, era beat. Mă ocolea, fugea de mine”, Vladimir Vlas, locatar

Îl știu pe Victor. Proprietarul apartamentului. Dumnealui lucra taxist. El era un om de treabă, chiar pe mine cu vreo doi, trei poate patru ani în urmă m-a deservit și mâna bine taxiul”, Maria Margineanu, locatară

Deocamdată, nu se știe din ce cauză au murit cele trei persoane. Oamenii legii nu au putut să ne confirme nici dacă acestea ar fi consumat alcool în seara tragediei. Cert este că medicii legiști nu au depistat urme de moarte violentă, în urma examinării cadavrelor.

Reporter: Daniela Cuțu
Imagine: Mark Diaconu