Șeful statului afirmă că nu știe nimic despre cele două autospeciale de dispersare a protestatarilor dăruite de președintele turc Recep Erdogan.

„Către președintele R. Moldova nu au fost făcute astfel de cadouri de autospeciale, la sigur. Au fost făcute față de Guvern, întrebații pe ei”, a declarat Dodon. În același timp, el a precizat că de la partenerii externi el solicită doar pentru interesele și necesitățile cetățenilor.

„Ceea ce solicită alte elemente ale puterii, pentru alte necesități, întrebații pe ei, noi astfel de solicitări nu am făcut”, a mai precizat Dodon.

Amintim că, Filip a declarat că a mulțumit lui Erdogan pentru acest lucru, precizând că „calul de dar nu se caută de dinți”

Amintim că, președintele turc, aflat în vizită oficială în Moldova, a oferit Ministerului Afacerilor Interne două autospeciale de combatere a manifestațiilor în masă. Anunțul a fost făcut chiar de Erdogan, în cadrul unei conferințe de presă, de la Comrat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!