/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Grupare specializată în trafic de droguri, condusă de doi deținuți, destructurată de poliție

missing
05 noiembrie 2018, ora 12:25

În urma investigațiilor, s-a stabilit că, persoanele condamnate coordonau activitatea infracțională prin intermediul telefoanelor mobile care le dețineau ilegal, astfel, o parte din bani destinați pentru procurarea drogurilor erau transferați pe contul de telefonie mobilă a acestora. Ulterior, aceștia, îi comunicau intermediarilor despre cantitatea de droguri care urma să o pregătească și ce bani să încaseze de la cumpărător.

Transmiterea drogurilor și primirea banilor se efectua din mână în mână, fapt care a fost fixat de oamenii legii. Astfel, ofiţerii de investigaţii au creat ambuscade în vederea reţinerii acestora în flagrant delict.

La 1 noiembrie curent, în vederea documentării acestui canal de comercializare a drogurilor, au fost localizați și reținuți în flagrant, în timpul comercializării drogurilor membrilor grupului criminal.

În rezultatul efectuării acțiunilor de urmărire penală, au fost depistate și ridicate telefonae mobile, cartele SIM, droguri, utilaje artizanale de consumare a drogurilor, mijloace bănești obținute în urma comiterii infracțiunii.

Actualmente, trei dintre suspecți sunt reținuți, iar doi, aflați în penitenciar urmează a li se înainta învinuirea. Dacă vinovăția suspecților va fi dovedită, aceștia riscă pedeapsă de la 7 la 15 ani privațiune de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram