/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Un bărbat, găsit strangurat, acum trei săptămâni, lângă gara auto din Bălți. Cadavrul încă nu a fost identificat

missing
07 noiembrie 2018, ora 11:10

În buzunarul bărbatului polițiștii au găsit un bilițel în care era scris că se numește Copeica Ion Andrei și că nu are un loc permanent de trai. Oamenii legii cer ajutor în identificarea victimei.

„Bărbatul, cu vârsta aproximativă de 55-60 de ani, corpolență medie, era îmbrăcat în pantaloni verzi închiși, camașă de culoare verde, geacă de culoare neagră, în picioare avea pantofi de culoare neagră”, informează angajații Inspectoratului de Poliție din Bălți.

Cine poate oferi informaţii relevante, care pot conduce la identificarea bărbatului, este rugat să anunțe Poliția la următoarele numere de telefon: 112, 0(231) 2-34-76 sau 068202201.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram