/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Explozia de pe bd. Moscova. Constructorii au restabilit a doua planșă

missing
12 noiembrie 2018, ora 12:17

În zilele următoare, muncitorii vor continua lucrările de consolidare a pereților interiori de la etajele superioare și montarea cofrajelor pentru turnarea betonului, dar și renovarea locurilor de uz comun din scara blocului.

De asemenea, pe parcursul săptămânii curente, constructorii urmează să restabilească peretele exterior de la etajul 15 și să execute lucrări de pregătire pentru turnarea plăcii de beton dintre etajele 15 și 16.

În total constructorii urmează să reconstruiască 3 planșee ale imobilului multietajat din bd. Moscova, 11, afectat de explozia produsă la 6 octombrie, anul curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram