/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un avion FA18 al forţelor SUA s-a prăbuşit în Marea Filipinelor. Echipajul a fost salvat

12 noiembrie 2018, ora 11:18

Echipajul aeronavei FA18 desfăşura “operaţiuni de rutină” în momentul incidentului.

“Echipajul a fost recuperat imediat şi în siguranţă de o aeronavă de căutare şi salvare de pe portavionul USS Ronald Reagan şi readus pe navă pentru a fi evaluat de personal medical”, se adaugă în comunicat, potrivit căruia amândoi aviatorii aflaţi la bordul FA18 sunt bine. Avionul s-a prăbuşit în apele mării.

Flota a 7-a a SUA, din care face parte şi portavionul Ronald Reagan, a fost implicat în ultima vreme în mai multe incidente în apele asiatice. Luna trecută, un elicopter al forţelor navale s-a prăbuşit pe puntea transportorului imediat după decolare şi cei aflaţi la bord au fost răniţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram