/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

CONCURS pentru cea mai inovativă idee de reciclare a clamelor de hârtie. Condițiile participării și premiile

13 noiembrie 2018, ora 10:08

Cele mai inovative idei de reciclare a clamelor de hârtie vor fi premiată în cadrul ediției din acest an a competiției DECA Idea Challenge – un eveniment al GEW care își propune să provoace tinerii din întreaga lume să recicleze materialele de uz comun, prin crearea rapidă a valorii adăugate și designul unui produs complex dintre acestea.

Cum puteți participa?

Organizați o echipăde 3-5 persoane. Generați împreună idei creative care ar permite reutilizarea clamelor. Nu există nicio limită pentru dimensiunea, culoarea sau numărul acestora. Alte materiale, precum cleiul, bandă și vopseaua, pot fi încorporate în proiect, atâta timp cât obiectul magic reprezintă componenta primară a produsului final.

Înregistrați un videoclip de trei minute al invenției și postați pe YouTube. Videoclipurile peste care sunt peste trei minute sau care nu pot fi vizualizate nu vor fi evaluate.

Înregistrați-vă ca și utilizator pe site-ul internațional: www.judgify.me/events/entrantdetail/3578/121201, apoi trimiteți videoul online până pe 18 noiembrie 2018, ora 11.00, ora Moldovei.

Organizatorii vor selecta câte un câștigător pentru  fiecare dintre cele trei categorii de vârstă:  educaţie primară (6-13 ani), secundară (14-18 ani) şi superioară( 19- 23 ani).

Grupurile câștigătoare vor primi și premii:

– Educație primară (6-13 ani) – 500 $;

– Educație secundară (14-18 ani) – 750 $;

– Educație superioară (18 -23 ani) – 750 $.

Concursul international DECA este organizat în fiecare an, în luna noiembrie ca un eveniment de impact major în cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului GEW2016Moldova.

În anul 2015, un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Chişinău s-a clasat pe primul loc la categoria gimnaziu, depășindu-i pe colegii lor din Canada, Elveţia, Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram