/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Mai mulți agenți economici verificați de polițiști. Ce au depistat aceștia

missing
13 noiembrie 2018, ora 11:24

Ulterior în cadrul verificărilor, polițiștii au reținut un tânăr de 20 de ani, aflat în urmărire penală pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii. Astfel, acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica, pentru audieri.

Totodată, oamenii legii au depistat mai multe încălcări grave în activitatea unui bărbat de 63 ani, care comercializa băuturi alcoolice în garajul ce îi aparținea.

Astfel, poliţiştii au desfășurat verificări în garajul acestuia, aflat pe strada Voluntarilor, din sectorul Ciocana, unde proprietarul comercializa băuturile alcoolice contrafăcute și de calitate dubioasă și permanent se adunau grupuri de persoane, care tulburau liniștea.

Totodată polițiștii au ridicat circa 30 litri de alcool etilic, 10 litri de divin și 60 litri de vin spumant.

În acest context, bărbatul riscă amendă în mărime de 13 000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram