Polițiștii sectorului Botanica a efectuat verificări în cafenele, cluburi și magazine alimentare cu regim de activitate prelungit. Astfel, oamenii legii au depistat patru agenți economici care au încălcat regimul de activitate stabilit în autorizație, nu dispuneau de actele permisive și nu eliberau bon de casă consumatorilor.

Ulterior în cadrul verificărilor, polițiștii au reținut un tânăr de 20 de ani, aflat în urmărire penală pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii. Astfel, acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica, pentru audieri.

Totodată, oamenii legii au depistat mai multe încălcări grave în activitatea unui bărbat de 63 ani, care comercializa băuturi alcoolice în garajul ce îi aparținea.

Astfel, poliţiştii au desfășurat verificări în garajul acestuia, aflat pe strada Voluntarilor, din sectorul Ciocana, unde proprietarul comercializa băuturile alcoolice contrafăcute și de calitate dubioasă și permanent se adunau grupuri de persoane, care tulburau liniștea.

Totodată polițiștii au ridicat circa 30 litri de alcool etilic, 10 litri de divin și 60 litri de vin spumant.

În acest context, bărbatul riscă amendă în mărime de 13 000 lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!