/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Se apropie sărbătorile de iarnă! În Chișinău au început să se instaleze pomii de Crăciun

missing
14 noiembrie 2018, ora 10:22

Deși e mijloc de noiembrie, în Chișinău se simte deja atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe lângă decorațiunile care au ajuns deja în magazine, în stradă încep să apară primii pomi de Crăciun.

Un brad decorat cu globulețe a fost instalat zilele trecute în preajma unui Centru Comercial din capitală. Trecătorii nu ezită să se fotografieze în fața Pomului de Crăciun și să posteze imaginile pe rețelele de socializare.

Amintim că, anul acesta, în Chișinău, va avea loc a doua ediție a Târgului de Crăciun, pe strada 31 august 1989. Evenimentul va fi lansat la mijlocul lunii decembrie. De asemenea, în Piața Marii Adunări Naționale, Primăria capitalei va instalat un brad, iar în ajun de Crăciunul pe stil nou, aici va avea loc un concert.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram