/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Melania Trump cere public demiterea unui angajat al Casei Albe. Motivul

14 noiembrie 2018, ora 13:21

După ce au circulat mai multe informaţii potrivit cărora preşedintele Donald Trump a decis să o înlăture pe Mira Ricardel de la CNS, Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a primei doamne, a emis o declaraţie în care a afirmat: „Poziţia biroului Primei Doamne este că nu mai merită onoarea de a servi Casa Albă“. Grisham nu a oferit nici o explicaţie.

Ricardel este adjunctul consilierului pentru securitate naţională a SUA John Bolton.

Wall Street Journal a informat că personalul primei doamne şi Ricardel s-au înfruntat în timpul vizitei Melaniei Trump în Africa, în luna octombrie, cu privire la lucruri precum locul în avion şi cererea de a folosi resursele consiliului.

Într-un interviu acordat ABC News în timpul călătoriei sale de cinci zile în Ghana, Mali, Kenya şi Egipt de luna trecută, prima doamnă a spus că există persoane la Casa Albă în care ea şi preşedintele nu pot avea încredere. Aceasta a refuzat să numească pe cineva, dar a spus că l-a anunţat pe preşedinte despre cine sunt aceştia.

„Ei bine”, a spus ea, „unii oameni, nu mai lucrează acolo”.

Întrebată dacă la Casa Albă mai lucrează oameni în care nu are încredere, ea a răspuns: „Da”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram