/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Traficanți de droguri, din nordul țării, urmăriți de poliție, timp de jumătate de an. Ce s-a depistat în urma perchezițiilor

missing
14 noiembrie 2018, ora 09:20

Polițiștii au găsit în cadrul perchezițiilor substanțe narcotice/psihotrope și pregătite pentru comercializare. În timpul descinderilor, la una din adrese bănuiții au încercat să fugă de la fața locului, însă fără reușită.

În consecință, polițiștii de frontieră au depistat mai multe obiecte și substanțe semipreparate care ar fi interzise, cât și ridicate conform procedurii legale peste 200 gr. de masă vegetală, asemănătoare cu marijuana și o cantitate de aproximativ 130 gr. de hașiș. La fel, la adresele date, au fost identificate locuri special amenajate, care păstrau urme de confecționare a substanțelor nepermise.

Obiectele ridicate urmează a fi supuse unei expertize pentru stabilirea componenței chimice. În prezent, asupra persoanelor bănuite în săvârșirea infracțiunilor, se petrec acțiuni de urmărire penală, iar dacă aceștia vor fi găsiți vinovați, ei riscă închisoare de până la 10 ani, conform Codului Penal al Republicii Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram