Rămăşiţele a peste opt victime au fost găsite în oraşul Paradise din nordul Californiei, dar şi prin împrejurimi, mistuit de flăcări săptămâna trecută. Numărul celor decedați s-a ridicat la 56 în urma incendiului de vegetaţie considerat cel mai devastator din istoria statului, transmite Mediafax.

Cea mai recentă actualizare a numărului de morţi a fost anunţată dupa ce echipele Gărzii Naţionale au sosit pentru a ajuta la căutarea printre ruinele din oraşul Paradise, California, situat la 280 de kilometri nord de San Francisco.

Biroul şerifului regiunii Butte a prezentat o listă de mai mult de 100 de persoane dispărute raportate de către rude, majoritatea acestora cu vârsta de peste 65 de ani. Iniţial 230 de persoane fiind raportate oficial ca dispărute.

Cei mai mulţi dintre cei care rămân neînregistraţi provin din Paradise, un oraş de 27.000 de oameni, dar care a fost mistuit de flăcări.

Peste 8.800 de clădiri, majoritatea case, au ars din temelii în Paradise şi împrejurimi. Aproximativ 50.000 de persoane se află în continuare sub ordinul de evacuare.

Foto: twitter/ CBS News

Foto: twitter/ Slate

Foto: twitter/ Military Times

Foto: twitter/ csbnnews