/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/SONDAJ/ Ce partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri

missing
16 noiembrie 2018, ora 10:48

Datele sondajului mai arată că 16% din respondenți nu știu pentru cine și-ar da votul, iar alte patru la sută dintre respondenți nu vor participa la alegerile parlamentare.

 

Datele aceluiași sondaj arată că 58 la sută din respondenți planifică să meargă la viitoarele alegeri, ceea ce reprezintă cu șase la sută mai puțin decât datele sondajului din iunie 2018.

Totodată, 33 la sută din respondenți consideră că viitoarele alegeri parlamentare nu vor fi libere și corecte.

Cercetările de teren în cadrul sondajului dat au fost efectuate în perioada 11 septembrie – 26 octombrie 2018, pe un eşantion de 1503 respondenţi permanenți ai Republicii Moldova, exclusiv regiunea transnistreană, cu o eroare maximală de + 2,5%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram