/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Va continua să ningă și în următoarele trei zile. Ziua vor fi temperaturi cu plus, iar noaptea se va răci până la -5 grade

missing
19 noiembrie 2018, ora 10:56

Ninsoarea care a început noaptea trecută va continua și în următoarele trei zile, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cele mai abundente precipitații se așteaptă în după-amiaza zilei de azi și până la miezul nopții. 

Va continua să ningă, dar mai slab, și pe parcursul zilei de mâine. Iar pentru ziua de miercuri, meteorologii prognozează lapoviță, în partea de sud și în centrul țării. Lapoviță se așteaptă și joi, în localități din nordul republicii.

Ziua vom avea parte de temperaturi pozitive de până la +2… +4 grade Celsius, iar noaptea se va răci până la -3…-5 grade.

Amintim că, ieri, a fost emisă atenționarea de Cod galben de vreme instabilă, valabil pentru ziua de azi, între ora 15:00 și 00:00. Se așteaptă să se depună polei pe drumuri și să se formeze troiene.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram