/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Câți participanți au fost la mitingul PSRM, potrivit organizatorilor și poliției

missing
20 noiembrie 2018, ora 12:44

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, ”La mitingul din data de 18 noiembrie, au fost 12 mii de oameni.”

În timp ce deputatul socialist, Petru Corduneanu afirmă într-o postare pe facebook că la miting ar fi fost 50 000 de manifestați „Mitingul de protest din 18 noiembrie cu participarea peste 50 mii de cetățeni a demonstrat echipa Prezidețială consolidată și puternică, cu scopuri bine determinate, întru renovarea Țării noastre Republica Moldova !!!”, a scris socialistul.

În același timp purtătoarea de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, a declarat că aceștia nu au un număr exact al participanților la manifestație.„Noi nu avem un număr de participanți de la acest miting.

Amintim că, duminică în PMAN Partidul Socialiștilor a organizat un miting, în cadrul căruia au stabilit obiectivele pentru campania electorală și pentru alegerile Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram