În timp ce Partidul Socialiștilor afirmă că duminică, 18 noiembrie, la mitingul organizat de partid în Piața Marii Adunări Naționale au fost 50.000 de manifestați, poliția afirmă că cifra este mult mai mică.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, ”La mitingul din data de 18 noiembrie, au fost 12 mii de oameni.”

În timp ce deputatul socialist, Petru Corduneanu afirmă într-o postare pe facebook că la miting ar fi fost 50 000 de manifestați „Mitingul de protest din 18 noiembrie cu participarea peste 50 mii de cetățeni a demonstrat echipa Prezidețială consolidată și puternică, cu scopuri bine determinate, întru renovarea Țării noastre Republica Moldova !!!”, a scris socialistul.

În același timp purtătoarea de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, a declarat că aceștia nu au un număr exact al participanților la manifestație.„Noi nu avem un număr de participanți de la acest miting.

Amintim că, duminică în PMAN Partidul Socialiștilor a organizat un miting, în cadrul căruia au stabilit obiectivele pentru campania electorală și pentru alegerile Parlament.