/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Cinci microbuze au fost scoase de pe rută. Motivul

missing
20 noiembrie 2018, ora 13:07

Ulterior, cinci microbuze au fost scoase de pe rută din motiv că nu erau echipate cu pneuri de iarnă.

Conducătorii care nu-şi vor echipa autovehiculele cu anvelope de iarnă în condiţii meteo nefavorabile riscă o amendă de la 900 până la 1 500 lei pentru persoane fizice şi de la 4 500 până la 6 000 lei pentru persoane juridice.

Inspectorii de patrulare recomandă șoferilor privind măsurile de precauție în traficul rutier în timpul ninsorilor abundente şi în condiții de vizibilitate redusă.

Regulamentului Circulației Rutier prevede că șoferii sunt obligaţi să instaleze anvelopele de iarnă doar în condiţii meteo nefavorabile, atunci când pe carosabil există zăpadă, gheaţă sau polei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram