Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea femeii decedate în accidentul rutier care a avut loc în seara zilei de ieri, 19 noiembrie, în apropierea localității Mărăcești, România. Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență va monitoriza în continuare starea celor șase pacienți internați la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani, până la întoarcerea acestora acasă.

Potrivit unui comunicat al Gvernului, prim-ministrul Filip a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar persoanelor aflate în dificultate în urma producerii accidentului și familiilor acestora. Șeful Executivului a transmis condoleanțe rudelor și apropiaților persoanei decedate în tragicul accident.

Conform informației Inspectoratului pentru situații de urgență Vrancea, la data de 19 noiembrie, ora 16:48, pe traseul DJ-204E, în apropierea localității Mărășești, România, un autocar cu 13 cetățeni ai Republicii Moldova a derapat de pe traseu și s-a inversat. În rezultat, o persoană a decedat, iar alte 6 au suferit traumatisme și au fost transportate la spital. Încă 6 cetățeni moldoveni au fost cazați la Centrul de permanență din Mărășești.