/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

O femeie din Bulgaria, reținută pe Aeroportul din Chișinău. Vameșii au găsit în valiza pasagerei substanțe anabolizante

missing
20 noiembrie 2018, ora 10:28

O femeie din Bulgaria a fost reținută pe Aeroportul Internațional din Chișinău. Vameșii au găsit în valiza acesteia substanțe anabolizante.

Potrivit Serviciului Vamal, vameșii au descoperit în valiza acesteia 90 de comprimate ”Alprazolam”, în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor înregistrați pentru cursa spre Istanbul. Totodată, în valiza femeii, au mai descoperite 8 230 de comprimate și 615 fiole cu substanțe anabolizante, care fac parte din categoria preparatelor medicale restricționate.

Conform procedurii, imediat după depistarea substanțelor psihotrope, a fost sesizat organul de urmărire penală al Serviciului Vamal, care a dispus reținerea femeii pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru contrabandă în proporții deosebit de mari. În caz de condamnare, suspecta riscă închisoare pe un termen de la 3 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram