Șeful statului anunță că întreprinde o vizită de lucru în Federația Rusă – la Moscova și Sankt-Petersburg. Potrivit lui, în cadrul acesteia va ține un discurs în Duma de Stat, se va vedea cu diaspora moldovenească și se va întâlni și cu Kozac.

Mai exact, Dodon a scris pe pagina sa de facebook că agenda de lucru a vizitei include:

1.Întrevedere cu Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat, precum și discursul meu la ședința în plen a Dumei de Stat a Federației Ruse.

2. De asemenea, sunt planificate întrevederi cu reprezentanții conducerii de vârf a Federației Ruse, inclusiv cu Dmitri Kozak, vicepremier, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova.

3. Va avea loc ședința Consiliului Economic Moldo-Rus, unde vom discuta modul în care sunt realizate înțelegerile obținute la Forumul Economic Moldo-Rus, desfășurat la Chișinău, în luna septembrie, precum și vom trasa planurile pentru anul viitor.

4. Întrevederi cu reprezentanții diasporei moldovenești: pe data de 24 noiembrie – la Moscova, iar pe 25 noiembrie – la Sankt Petersburg.