/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Dodon a plecat din nou în Rusia. În ce orașe va merge și agenda vizitei

21 noiembrie 2018, ora 09:11

Mai exact, Dodon a scris pe pagina sa de facebook că agenda de lucru a vizitei include:

1.Întrevedere cu Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat, precum și discursul meu la ședința în plen a Dumei de Stat a Federației Ruse.

2. De asemenea, sunt planificate întrevederi cu reprezentanții conducerii de vârf a Federației Ruse, inclusiv cu Dmitri Kozak, vicepremier, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova.

3. Va avea loc ședința Consiliului Economic Moldo-Rus, unde vom discuta modul în care sunt realizate înțelegerile obținute la Forumul Economic Moldo-Rus, desfășurat la Chișinău, în luna septembrie, precum și vom trasa planurile pentru anul viitor.

4. Întrevederi cu reprezentanții diasporei moldovenești: pe data de 24 noiembrie – la Moscova, iar pe 25 noiembrie – la Sankt Petersburg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram