/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Black Friday 2018. REDUCERI de până la 70% în mai multe magazine și librării din Capitală

missing
22 noiembrie 2018, ora 10:08

Fie că îți dorești un nou televizor, o pereche de încălțăminte sau o nouă mobilă, există reduceri și oferte care te ajută să îți transformi dorința într-o nouă achiziție. Magazinele din Capitală te așteaptă cu reduceri exclusive, timp de câteva zile.

Maximum

De Black Friday la magazinul MAXIMUM vei găsi extra-reduceri la electrocasnice, IT, televizoare. Livrarea celor cumpărate fiind gratuită. Reducerile le ve-ți putea „prinde” în perioada 23- 29 noiembrie.

Sportlandia/ Adidas

ADIDAS și SPOTLANDIA oferă reduceri de până la 70% la geci pentru bărbați, femei și copii. Dacă intenționezi să-și achiziționezi niște mănuși pentru sezonul rece al anului sau costume pentru sport, o poți face începând cu zilele de 22 până la 30 noiembrie.

Jysk

Astfel, mega reduceri puteți găsi și la JUSK. Acolo veți putea alegea cea mai diversă mobilă pentru apartamentul visurilor tale, plapume, cele mai confortabile perne și decorațiuni pentru încăperea preferată. Oferta este valabilă de la data de 22 până la 25 noiembrie.

Colden Lady/Saltallegro

Reduceri mai puteți zări și la firma Golden Lady și Saltallegro. Acolo veți găsi colanți pentru femeie, copii de diferite modele. De reduceri vă ve-ți bucura în perioada 23 noiembrie și până la 2 decembrie.

Bosch/ Bomba 

Magazinele Bosch și Bomba, veți putea găsi frigidere, aragaze, mașini de spălat, microunde, dar și alte electrocasnice la cele mai avantajoase prețuri. Ofertele vor fi valabile până la data de 30 noiembrie la magazinul Bosch și până la 2 decembrie la magazinul Bomba.

Columbia/ Salomon

Vizitatorii vor putea achiziționa articole sportive reduse până la mai mult de jumătate de preț la magazinele Columbia și Salomon. Acestea oferă reduceri de până la 70%, în perioada 22-26 noiembrie.

Samsung

Vei avea șansa să pleci acasă și cu super televizor de la Samsung. Aceștia oferind reduceri de 25%, în perioada 23-29 noiembrie.

Librarius

Pe lângă ofertele speciale, reduceri vor mai fi la Librăria Cartier și Librarius . Acolo vei putea alege cele mai memorabile și captivante cărți pe care ți le-ai dorit.

Fă-ți lista cu toate dorințele tale și vino, până la data de 2 decembrie să bifezi cât mai multe dintre ele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram