/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ S-a băgat în apă până la genunchi, pentru a desfunda o gură de captare a apei pe o stradă inundată, și a devenit erou

missing
22 noiembrie 2018, ora 12:43

Un tânăr din Huston, SUA, a devenit erou după ce a salvat o stradă inundată de ploi. Acesta s-a băgat până la genunchi în apă pentru a desfunda gura de captare a apei de pe carosabil, care era blocată de cârpe și bucăți de anvelope.

Pe autostradă reușise să se formeze ambuteiaje din cauza nivelului mare al apei, cauzat de precipitațiile abundente. Muncitorul a scos deșeurile care nu permiteau apei să se scurgă și, în scurt timp, traficul pe această autostradă a revenit la normal.

Presa locală îl numește pe muncitor erou, chiar dacă identitatea acestuia nu a fost stabilită. Totuși, imaginile video în care tânărul este surprins cum desfundă gaura de captare a apei au făcut înconjurul lumii, în circa trei săptămâni, și au fost vizualizate de sute de mii de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram