/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

În două săptămâni, locatarii blocului de pe bulevardul Moscovei vor reveni acasă

missing
24 noiembrie 2018, ora 16:40

„Vor rămâne doar cele 10 apartamente care au fost cel mai avariate în urma exploziei”, a scris primarul interimar pe o rețea de socializare.

În bloc au fost efectuate, inclusiv, reconstrucția scărilor și lucrări de stabilizare a structurii de rezistență a blocului. Urmează reconstrucția ultimului planșeu între etajele 16-17.

În urma exploziei din seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău, trei persoane au murit printre care și un minor, iar alte șase persoane au fost internate la spital. Circa 20 de apartamente au fost afectate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram