Doi soți americani au avut parte de o surpriză de proporții după ce au cumpărat un depozit: au dat 500 de dolari și au găsit cu 7,5 milioane de dolari, potrivit Digi24.

Incredibila întâmplare a fost povestită de Dan Dotson. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o depozit cu 500 de dolari, care avea un seif în interior.

Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson.

Comoara însă, a adus și probleme. Noii proprietari au fost contactaţi de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri, cei care au găsit banii au acceptat să păstreze 1,2 milioane de dolari şi au returnat restul de 6,3 milioane.

Dan Dotson nu a dezvăluit identitatea cumpărătorilor care au făcut descoperirea, dar a oferit presei fotografii cu banii.

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro