/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Au cumpărat un depozit cu 500 de dolari și au descoperit 7,5 milioane de dolari

missing
26 noiembrie 2018, ora 20:12

Incredibila întâmplare a fost povestită de Dan Dotson. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o depozit cu 500 de dolari, care avea un seif în interior.

Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson.

Comoara însă, a adus și probleme. Noii proprietari au fost contactaţi de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri, cei care au găsit banii au acceptat să păstreze 1,2 milioane de dolari şi au returnat restul de 6,3 milioane.

Dan Dotson nu a dezvăluit identitatea cumpărătorilor care au făcut descoperirea, dar a oferit presei fotografii cu banii.

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram