/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mâine va continua să cadă lapoviță, iar în următoarele zile vremea se va răci simțitor. Temperaturile vor scădea până la -14 °C

26 noiembrie 2018, ora 14:28

Pentru ziua de mâine, 27 noiembrie, meteorologii prognozează precipitații sub formă de lapoviță. Maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi de 0… +2 grade, în funcție de regiunea țării.

În următoarele zile precipitații nu se prevăd, dar vremea se va răci simțitor, astfel încât până la finele săptămânii se va răci până la -14 grade Celsius, pe timp de noapte.

Miercuri, noaptea vor fi minime de -7… -9 grade, iar ziua, maxime de -3… -5 grade. Cerul se prevede a fi acoperit de nori, dar nu sunt prognozate ninsori.

Joi se va mai răci puțin. Noaptea termometrele vor arăta minime de -9… -11 grade, iar ziua, maxime de -4… -6 grade Celsius. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori.

Vineri va fi cel mai frig. Noaptea se va răci până la -12… -14 grade Celsius, iar ziua maximele temperaturii nu vor depăși -5… -7 grade.

În weekend se așteaptă ninsori slabe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram