/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Ce lucrări s-au făcut pe strada I. Creangă din Chișinău la circa o lună de când a intrat în reparație

missing
27 noiembrie 2018, ora 09:15

În decurs de circa o lună, pe strada Ion creangă din Chișinău, care se află în reparație, au fost realizate lucrări de modernizare a rețelelor, care au vizat înlocuirea a 48 de piloni de iluminat public și instalarea liniilor electrice. De asemenea, au fost instalate borduri, executate lucrări de pregătire pentru amenajarea trotuarelor și a trecerilor pietonale din preajma Pieței Unirii Principatelor, informează Primăria capitalei.

Potrivit municipalității, rondul din Piața Unirii Principatelor se preconizează a fi finalizat până pe data de 1 decembrie 2018.

Strada Ion Creangă a intrat în reparație în luna octombrie. Proiectul de reparație a străzii prevede renovarea învelișului asfaltic, precum și reabilitarea celor două sensuri giratorii din Piața Unirii Principatelor și Piața Dimitrie Cantemir.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram