/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Curtea de Apel a respins cererea lui Andrei Năstase privind revizuirea deciziei de anulare a alegerilor locale noi din Chișinău

missing
27 noiembrie 2018, ora 17:37

Curtea de Apel Chișinău a respins cererea lui Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), prin care acesta solicită revizuirea deciziei de anulare a rezultatelor alegerilor locale noi din Chișinău. Anunțul a fost făcut de Năstase pe rețelele de socializare.

„Am aflat astăzi că cererea noastră de revizuire a anulării votului chișinăuienilor a fost respinsă în stil NKVD-ist de către același comando de execuție de la Curtea de Apel (…). Justiția în Moldova nu este Justiție. Este orice altceva, dar Justiție nu se poate numi. Atâta vreme cât votul oamenilor va fi în continuare furat, atâta vreme cât legile sunt interpretate după vrerea mafiei, Moldova noastră, a oamenilor, nu va fi o țară liberă”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Apărătorii lui Năstase au la dispoziție 15 zile pentru a ataca decizia la Curtea Supremă de Justiție.

Amintim că, recent, Judecătoria Centru a declarat nul procesul-verbal prin care Andrei Năstase a fost amendat pentru agitație electorală în ziua alegerilor. Decizia va fi analizată la Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram