/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Președintele Parlamentului i-a decorat pe Dragnea și Tăriceanu cu Medalia Democrației. Ce distincție a primit Candu

missing
27 noiembrie 2018, ora 15:56

La finalul întrevederilor Președintele Parlamentului a semnat în Cartea de onoare a Senatului și cea a Camerei Deputaților din Parlamentul României și a înmânat Medalia Democrației lui Călin Popescu Tăriceanu și lui Liviu Dragnea pentru contribuții remarcabile la aprofundarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și România, precum și pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor cu Parlamentul Republicii Moldova”, se spune într-un comunicat al Legislativului.

În schimb, Candu a fost decorat cu Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincție a Camerei Deputaților din Parlamentului României.

Am mulțumit colegilor din Parlamentul României pentru susținere și proiectele care aduc beneficii durabile pentru locuitorii Republicii Moldova. Am primit asigurări că vom avea în continuare parte de sprijin și chiar am discutat unele planuri pentru următoarea perioadă. Onorat să fiu decorat cu Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincţie a Camerei Deputaţilor din Parlamentului României”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

Precizăm că potrivit comunicatului Parlamentului, în cadrul întâlnirilor cu oficialii români „au fost abordate teme legate de viitoarea preşedinţie a României la Consiliul Uniunii Europene, subiecte legate de securitate și măsuri în fața riscurilor hibride. Totodată, părțile au discutat despre un program de susținere puternică a Republicii Moldova din partea României care ar putea fi lansat anul viitor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram