/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Zece idei de cadouri și ornamente pentru Crăciun, pe care ai putea să le faci singur

missing
27 noiembrie 2018, ora 13:32

La fel de greu este să ghicești ce vrea o anumită persoană? De ce are nevoie? Sau ce ar trebui să cumperi ca să fie frumos și util în același timp? Mulți dintre noi ne regăsim adesea în magazine, încercând să răspundem la aceste întrebări.

Pentru a găsi o soluție acestei dileme poate este necesar să privim alegerea cadoului un pic diferit. De cele mai multe ori problema rezultă din intenția noastră de a oferi un dar ca și un obiect fizic. O alternativă utilă ar fi să privim darul ca pe un mesaj sau ca mijloc de comunicare.

Astfel, rezervându-ți timp pe care să-l oferi cuiva drag prin confecționarea unui cadou handmade, ar fi un gest foarte frumos pe care l-ai putea face de Crăciun.

Mai jos îți sugerăm zece idei de cadouri handmade  pentru acest Crăciun, de la care te-ai putea inspira:

1. Hăinuță personalizată pentru cană

foto: woolmint.wordpress.com

foto: woolmint.wordpress.com

Poți împleti o căciuliță simbol pentru ceașca de cafea pe care să o folosească pe timp de iarnă.

2. Căciuliță împletită

foto: edenproject.com

Căciula cu ornamente va fi mereu un excelent dar de Crăciun fiindcă o puteți personaliza după propriul gust.

3. Felicitare handmade

foto: pinterest.com

Felicitările de Crăciun sunt cele mai accesibile alternative când dorești să oferi timpul tău cuiva drag în semn de apreciere. Poți experimenta cu diferite forme ale bradului de Crăciun.

4. Pâine coaptă acasă

foto: blog.kingarthursflour.com

Dacă ești pasionat de gătit și îți este dor de mirosul pâinii coapte din casa bunicii, i-ați timp de Crăciun să coci o pâine persoanei dragi.

5. Glob cu zăpadă

foto: onewed.com

În locul clasicului glob cu zăpadă, le puteți dărui prietenilor varianta lui handmade, care poate conține o jucărie personalizată, în funcție de pasiunile fiecăruia (o mașinuță, un dinozaur, un brad etc). Mai jos este un tutorial simplu în care se explică pașii de confecționare.

6. Ornamente retro din hârtie pentru brad

foto: liagriffith.com

De ce nu ai face o surpriză omului drag, decorând bradul din casa voastră cu ornamente confecționate de tine în întregime. Poți confecționa astfel de jucării 3D din hârtie colorată, care se fac foarte simplu și care creează un efect vizual frumos în timp ce se rotesc. În felul acesta o să și aveți un brad retro original.

7. Candelă cu motiv de brad

foto: masonjarcraftslove.com

O astfel de candelă este un cadou simplu de confecționat dar poate oferi o atmosferă magică casei voastre de sărbători. Pentru al crea ai nevoie doar de un borcan mic, culori acrilice, sare, o lumânare și un brăduț din hârtie.

8. Cutii cu ornamente personalizate

foto: marthastewart.com

Pentru crearea unei cutii decorative puteți experimenta cu orice formă și aplicații. Cutia o puteți umple cu dulciuri, prăjituri sau cu ceva personalizat.

9. Cercei

foto; diycrafts.com

Dacă dorești să creezi ceva special persoanei dragi, o bijuterie confecționată de tine în totalitate poate fi un cadou foarte prețios și apreciat. Acesta necesită mai mult timp și dedicare.

10. Pahare de vin decorate cu personaje festive

foto: diyncrafts.com

Dacă ai în casă pahare de vin sau de șampanie vechi, de care nu te mai folosești, iată ce poți face din ele. Această idee poate fi atât un cadou cât și o decorație personalizată în casa ta, care mai e și distractiv de confecționat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram