/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Decorațiuni de poveste la Casa Albă. Melania Trump a lucrat la concept timp de trei luni

27 noiembrie 2018, ora 18:31

Crăciunul poate veni deja la Casa Albă, acolo unde toate camerele au fost împodobite după preferințele lui Donald și ale Melaniei Trump. În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței cuplului american. Cel mai înalt dintre aceștia are 5,5 metri. Alți 49 de brazi artificiali, roșii, ornamentează un hol al Casei Albe.

De asemenea, peste 14 mii de ornamente roșii și mai multe case din turtă dulce, reprezentând instituțiile statului, și-au găsit și ele locul în Casa Albă. Prima doamnă a SUA a postat pe contul ei de Twitter mai multe imagini în care apare alături de decorațiuni. Oamenii care vor dori să vadă cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor avea la dispoziție toată luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram