Șase persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, originari din Bălți și raionul Fălești au fost arestate pentru 30 de zile. Aceștia sunt bănuiți că ar fi comercializat droguri în zona de nord a țării. Dacă stupefiantele ar fi ajuns pe piaţa neagră, suspecții ar fi câştigat circa 300 mii lei.

Potrivit polițiștilor, trei dintre suspecți erau angajați ca șoferi în transportul public din mun. Bălți, printre care și organizatorul grupării, fiind angajat al unei spălătorii auto din Fălești.

Totodată, în urma a 14 percheziții efectuate pe teritoriul raionului Fălești, precum și în mun. Bălți, oamenii legii au depistat și ridicat aproximativ două kg de marijuana, metadona, substanțe narcotice de tip SPICE, pastile „Tramadol”, pastile cu inscripția M 17, seringi cu 5 ml de soluție de opium, obiecte artizanale pentru folosirea drogurilor, pachețele pentru ambalarea acestora, telefoane mobile precum și cartele SIM cu care banuiții comunicau atât între ei cât și cu alte persoane despre comercializarea drogurilor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe un termen de până la 15 ani.