/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

BERD va oferi un grant de 740 de mii de euro pentru reabilitarea sistemului de încălzire din Bălţi

missing
28 noiembrie 2018, ora 11:17

Potrivit Parlamentului, Consiliul Directorilor BERD a aprobat alocarea grantului din contul Fondului Special al Acționarilor. Suma acordată urmează să acopere achiziționarea bunurilor și serviciilor conform prevederilor acordului.

Ministrul Finanțelor a fost împuternicit pentru semnarea Acordului de grant dintre Republica Moldova, S.A. CET-Nord și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

S.A. CET-Nord este beneficiarul proiectului „Sistemul termoenergetic al municipiului Bălţi”, finanțat în baza unui credit din partea BERD în valoare de 7 mln euro şi a unui grant de cca 3 mln euro, din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienţă Energetică şi Mediu. Scopul proiectului este reabilitarea sistemului de încălzire centralizată din municipiul Bălţi.

Implementarea programului de modernizare al S.A. CET-Nord se va desfășura în perioada 2017-2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram