/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cele mai bine plătite celebrități sub 30 de ani ale anului 2018, potrivit Forbes

missing
28 noiembrie 2018, ora 15:36

1. Kylie Jenner Kardashian

Foto: Forbes.com

Kylie Jenner are 21 de ani și este cea mai mică membră a clanului Kardashian. Ea și-a lansat o firmă de cosmetice „Kylie Cosmetics” care ia adus un mare succes financiar. În perioada întâi iunie 2017 și întâi iunie 2018 ea a câștigat in jur de 166.5 milioane de dolari conform Forbes. Cu toate acestea, eticheta pe care ia dat-o Forbes, de cea mai tânără „self-made billionaire”, care presupune că vedeta a dobândit acest succes enorm prin eforturi proprii, a stârnit mari controverse pe internet. Toate acestea din cauză că publicația nu a menționat familia privilegiată în care s-a născut Kylie și faima acestora, care au ajutat-o să-și promoveze afacerea.

2. Ed Sheeran

Foto: Forbes.com

Cântărețul și compozitorul britanic Ed Sheeran, 27 de ani, se estimează că a câștigat în jur de 110 milioane de dolari în perioada menționată. Ed Sheeran, care se plasează pe locul doi, și-a adunat cele mai multe dintre milioanele lui prin sutele de concerte în jurul lumii și piesele pe care le-a lansat.

3. Neymar

Foto: en.as.com

Fotbalistul brazilian în vârstă de 26 de ani a înregistrat un câștig de 90 milioane de dolari și astfel se plasează pe locul trei.

Printre celebritățile care ocupă celelalte locuri ale acestui top mai sunt și: cântăreața Taylor Swift, muzicianul The Weeknd și atletul James Harden.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram