/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Percheziții în raionul Cahul la casele membrilor unui grup criminal. Ce au găsit oamenii legii

missing
28 noiembrie 2018, ora 11:03

Au fost depistate și ridicate șase pachete cu o substanță vegetală în ele (сonform datelor preliminare – marijuana) destinată pentru înstrăinare, un pistol de model CZ75; un pistol de model Zigzela; un pistol traumatic; o carabină de model Remington; о armă cu țeavă lisă fără careva semne de identificare; un pumnal; 50 de cartușe calibru 9 mm; 50 de cartușe calibru 5,6 mm; două cartușe calibru 5,45; cinci cartușe calibru 7 mm; patru stații portative, bani în sumă de 8000 lei și 1250 Dolari SUA, obținuți în urma înstrăinării ilegale a drogurilor”, se spune într-un comunicat al poliției.

Potrivit datelor preliminare armele, munițiile și dispoziții tehnice sus-indicate au fost utilizate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni. La moment se efectuează măsurii de urmărirea penală pentru depistare tuturor membrilor grupului criminal organizat și infracțiunilor comise de către aceștia.

În cazul în care instanța de judecată v-a stabili vinovăția persoanelor acuzate, care se află în stare de arest, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, de la 7 la 15 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram