/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Taxa pentru folosirea drumurilor poate fi achitată online. Ce trebuie să faci

missing
28 noiembrie 2018, ora 12:31

Pentru a achita, plătitorul trebuie să acceseze serviciul https://mpay.gov.md/Services/Service/TFD01, să completeze datele necesare pentru procesarea plății, cum ar fi datele autovehiculului (tipul, marca, VIN), datele posesorului autovehiculului și domiciliul, inclusiv să calculeze și să indice suma taxei propriu-zise. Calcularea taxei poate fi realizată cu ajutorul calculatorului online al Serviciului Fiscal de Stat ce poate fi accesat pe portalul: https://servicii.fisc.md/.

După achitarea taxei, plătitorul este încurajat să păstreze confirmarea plății online pentru a o prezenta în caz de necesitate la stațiile de testare auto.

Actualmente, prin intermediul serviciului MPay pot fi achitate:

– Impozitul pe avere
– Impozitul pe bunurile imobiliare
– Formularele tipizate fiscale
– Taxa de eliberare a patentei de întreprinzător
– Impozitul pe venit
– Obligații fiscal (SCITL)
– Taxa pentru folosirea drumurilor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram