/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A furat dintr-un apartament, iar acum riscă patru ani de închisoare. Un bărbat din Șoldănești, reținut de polițiști

missing
28 noiembrie 2018, ora 10:10

Astfel, proprietara apartamentului a spus oamenilor legii că din locuința sa i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale. Totodată, s-a constatat că individul ar fi pătruns în locuinţă prin deteriorarea geamului din termopan.

În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta nu este la prima abatere. Anterior bărbatul a mai fost judecat pentru infracţiuni similare. Prejudiciu cauzat părţilor vătămate ajunge la 11 000 lei.

Bănuitul este cercetat penal pentru furt. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar acum el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram