Un bărbat de 34 de ani, originar din Cricova, care lucrează la un service auto din capitală, este cercetat pentru furtul unei mașini de model Opel Corsa. 

Cazul a avut loc pe 19 noiembrie. Proprietarul mașinii, un bărbat din raionul Criuleni, de 36 de ani, le-a spus polițiștilor că și-a lăsat mașina la o vulcanizare de pe strada M. Manole.

Suspectul a fost reținut în scurt timp și și-a recunoscut vina. El le-a spus polițiștilor că activează la vulcanizarea dată în calitate de muncitor şi a luat automobilul fără permisiunea proprietarului pentru a se plimba.

Totodată, s-a stabilit faptul că în aceeași seară, în jurul orelor 21:00, acesta a comis accident rutier pe traseul Chisinău – Vadul lui Vodă, tamponând frontal cu un automobil de model Ford condus de un șofer în vârstă de 31 ani. În urma accidentului rutier de îngrijiri medicale au avut nevoie șoferul automobilului Ford şi pasagera din automobilul Opel, informează Poliția capitalei.

În prezent, angajatul vulcanizării este cercetat penal pentru răpirea automobilului şi  riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 29 000de  lei, la 67 500de lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.