/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Quentin Tarantino s-a căsătorit. Cine este aleasa renumitului regizor

missing
29 noiembrie 2018, ora 19:36

După ceremonie, cuplul a dat o recepție la Mr Chow, un restaurant cu specific chinezesc din Beverly Hills. În timp ce mirele a purtat un costum elegant, Daniella a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o tiara cu diamante și o pereche de pantofi Stiletto argintii.

Tarantino și Daniella Pick s-au cunoscut în 2009, în timp ce regizorul își promova filmul Inglourious Basterds, însă cei doi au început o relație romantică abia în 2016. Un an mai târziu, s-au logodit.

Daniella Pick este fiica cântărețului și compozitorului israelian Svika Pick.

Aceasta este prima căsătorie a regizorului Quentin Tarantino. La ora actuală, Quentin regizează pelicula „Once Upon A Time In Hollywood”, în care joacă Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, și care va fi lansată pe marile ecrane în iulie 2019.

Foto: pagesix.com

Foto: elperiodico.com

Foto: ca.newsyahoo.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram