/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mâine, în Chișinău va fi organizat Marșul Unirii! Câteva străzi din centrul orașului vor fi închise

30 noiembrie 2018, ora 16:10

Mâine, 1 decembrie, în ziua în care este marcat Centenarul Marii Uniri, la Chișinău va fi organizat un Marș al Unirii și, astfel, mai multe străzi din centrul orașului vor fi închise. 

Astfel, potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), pe parcursul desfășurării evenimentului, în capitală traficul rutier va fi sistat temporar pe următoarele străzi și bulevarde:

  • bulevardul Decebal 17;
  • strada Aleea Gării;
  • bulevardul Constantin Negruzzi;
  • bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt (tronsonul dintre strada Ciuflea și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni).

„În timpul desfășurării evenimentelor, inspectorii de patrulare vor asigura securitatea publică și cea a circulației rutiere pe traseele destinate desfășurării marșului. Inspectoratul Național de Patrulare solicită șoferilor să manifeste înțelegere și să se conformeze indicațiilor agenților de patrulare, care vor dirija traficul rutier”, se menționează într-un comunicat al INP.

Marșul va începe la ora 10:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram