/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Proaspătul guvernator Octavian Armașu a fost prezentat angajaților BNM

missing
30 noiembrie 2018, ora 11:46

Noul guvernator Octavian Armașu a fost prezentat, azi-dimineață, angajaților Băncii Naționale a Moldovei (BNM). Octavian Armașu preia astăzi funcția de guvernator de la Sergiu Cioclea, care și-a anunțat demisia acum o săptămână.

La întrevederea dintre angajații BNM cu fostul și noul guvernator a participat și președintele Parlamentului, Andrian Candu, care l-a propus pe Octavian Armașu în această funcție.

Amintim că, Octavian Armașu a fost numit în funcția de guvernator al BNM de către Legislativ, ieri, 29 noiembrie. Astfel, Armașu este al patrulea Guvernator al BNM.

Sergiu Cioclea a demisionat din funcția de guvernator al BNM la circa trei ani de la numirea lui în această funcție, invocând motive personale.

La același subiect: OPINIE despre candidatura lui Armașu la funcția de guvernator al BNM: „E «Omul casei», o figură docilă regimului actual”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram