/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șase filme de Crăciun, pentru toate gusturile, pe care să le privești în weekend

missing
30 noiembrie 2018, ora 19:04

1. A Christmas Carol (2009)

Filmul A Christmas Carol este clasica poveste în care personajului, de Crăciun, i se oferă o a doua șansă pentru a-și îndrepta viața și pentru a readuce magia în ea. Atmosfera magică a acestei povești, stilul lui motivațional în stilul Jim Carrey (care dublează vocea personajului principal), precum și coloana lui sonoră, îți oferă experiența unui film de Crăciun de calitate.

2. Love Actually (2003)

Filmul Love Actually este o comedie romantică despre viața a opt cupluri diferite și problemele lor sentimentale din ajunul Crăciunului. Este perfect pentru o seară geroasă de iarnă și pentru un râs bun.

3. The Holiday (2006)

Filmul Vacanța este despre două femei care se află în locuri opuse ale lumii, dar care de sărbători au ajuns să se confrunte cu aceeași problemă. Disperate, cele două femei se găsesc una pe cealaltă pe internet și hotărăsc să facă o schimbare. Ele se schimbă cu viețile pentru perioada sărbătorilor și se mută una în orașul și casa celeilate.

4. How the Grinch Stole Christmas (2000)

Grinch este faimosul personaj care întruchipează arhetipul distrugătorului magiei de Crăciun. Pentru cei care doresc un film care să combine atât forța binelui cât și a răului deopotrivă, pot revedea clasicul How the Grinch Stole Christmas. 

5. Noel (2004)

Filmul Noel este o colecție de povești intersectate și de fapt intră în categoria drameloror de Crăciun. Dacă ești plictisit de banalele filme pozitive de Crăciun, îți recomandăm să încerci acest film.

6. The Christmas Chronicles (2018)

Pe final vă recomandăm cea mai recentă comedie de Crăciun, despre o soră și un frate care încearcă să-l prindă pe Moș Crăciun pe o cameră video. Filmul a avut premiera pe data de 22 noiembrie 2018 în America și este realizat de aceeși echipă care a realizat unul din filmele Harry Poter și Home Alone. Această comedie magică este numai bună de savurat împreună cu oamenii dragi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram