/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Votat în prima lectură. Proiectul de lege a provocat îngrijorări printre societatea civilă și din partea Delegației UE în Moldova

missing
30 noiembrie 2018, ora 19:55

Este important ca să avem un cadrul legal necesar în acest sens. O chestie care a stârnit discuții este majorarea sancțiunilor ce ține de încălcarea legislației. Vreau să vă spun că în comparație cu proiectul initial, sancțiunile au fost micșorate de zece ori și ele vor fi puse în aplicare gradual, timp de patru ani, deoarece înțelegem că sunt destul de mari”, Sergiu Sîrbu, deputat PD.

În aceste zile au fost mai multe declarații și mai multe apeluri, inclusive din partea societății civile sau a organizațiilor obstesti în domeniul mass- media. La fel am primit îngrijorări din partea Delegației UE spunând că aceste legi nu sunt întru totul în conformitate cu directiva europeană. După aprobarea acestora, eventual în prima lectură, dezbateri publice, expertiză suplimentară va fi necesară cu siguranță se va organiza pentru ca aceste legi să fie în conformitate cu directivele UE”, Andrian Candu, președintele Parlamentului.

Pe pagina Parlamentului nu este publicat nici avizul Guvernului, nici Raportul de expertiza anticoruptie al CNA. Vreau să vă întreb dacă aceste acte sunt.
– Domnule deputat, toate avizele tuturor instituțiilor sunt
”, Roman Boțan, deputat PL.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram