În anul centenarului, compania producătoare de accesorii în stil marinăresc - Constantin Nautics România și Constantin Nautics Moldova -lansează ediția specială „România 100”.

Brățările Nautice confecționate de Constantin Nautics au fost primele accesorii de acest fel produse manual 100% în România, create din materiale certificate ecologic și rezistente la apă.

Brand-ul Constantin Nautics este apreciat în peste 25 țări ale lumii oferind produse confecționate manual de calitate înalta care vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Acestea se adresează tuturor împătimiților de sporturi nautice care doresc să își amintească de momentele plăcute din timpul unei navigări reușite sau pur și simplu celor care doresc să poarte accesorii originale lucrate manual.

Accesoriile Constantin Nautics pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex. Prin natură materialelor din care sunt construite, acestea pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig fără a se deteriora sau a-și modifică formă, aspectul sau calitatea.

Ediția exclusivă „România 100” poate fi găsită și procurată AICI.

Pagina de Facebook a companiei o puteți accesa AICI.

În perioada 1-3 decembrie beneficiați de o reducere specială de până la 29% pentru colecția Romania 100.

100 de ani de România – 100 de ani de istorie care nu poate fi ignorată!

P.
Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.