Postul public de televiziune, Moldova 1, are o nouă imagine. Începând de astăzi, 1 decembrie, postul public de televiziune apăre pe micile ecrane într-un nou design. Tot de astăzi, în programul Moldova 1 au apărut mai multe emisiuni noi.

Ecaterina Stratan, directoarea postului public de televiziune, spune că înceând de astăzi la Moldova 1 vor fi emisiuni cu o arie tematică vastă. De asemenea, se lărgește spațiul emisiunilor informative, cu elemente de dezbateri.

De luni până duminică, la ora 13.00, va fi difuzată emisiunea: „Miezul zilei”, care îi va conecta la realitate, dar le va oferi și un plus de informație la subiectul zilei. Alte emisiuni noi ar fi: „Eroi printre oameni”, un proiect despre oamenii de lângă noi care pot reprezenta un exemplu pentru alții și îi pot motiva să facă ceva util pentru societate; „Reporter pentru sănătate”, o emisiune care promovează stilul de viață sănătos, dar și răspunde la multe întrebări despre cum să-ți menții sănătatea; „Acces limitat”, o încercare a realizatorilor de a pătrunde în locuri unde accesul este restricționat, „Moldova de patrimoniu”, un proiect care-și propune valorificarea monumentelor arhitectonice și naturale; ”Musafirul”, o emisiune în care vom descoperi oameni, familii”, a declarat Ecaterina Stratan într-un interviu pentru trm.md.