/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Postul public de televiziune, Moldova 1, își schimbă imaginea

missing
01 decembrie 2018, ora 13:50

Ecaterina Stratan, directoarea postului public de televiziune, spune că înceând de astăzi la Moldova 1 vor fi emisiuni cu o arie tematică vastă. De asemenea, se lărgește spațiul emisiunilor informative, cu elemente de dezbateri.

De luni până duminică, la ora 13.00, va fi difuzată emisiunea: „Miezul zilei”, care îi va conecta la realitate, dar le va oferi și un plus de informație la subiectul zilei. Alte emisiuni noi ar fi: „Eroi printre oameni”, un proiect despre oamenii de lângă noi care pot reprezenta un exemplu pentru alții și îi pot motiva să facă ceva util pentru societate; „Reporter pentru sănătate”, o emisiune care promovează stilul de viață sănătos, dar și răspunde la multe întrebări despre cum să-ți menții sănătatea; „Acces limitat”, o încercare a realizatorilor de a pătrunde în locuri unde accesul este restricționat, „Moldova de patrimoniu”, un proiect care-și propune valorificarea monumentelor arhitectonice și naturale; ”Musafirul”, o emisiune în care vom descoperi oameni, familii”, a declarat Ecaterina Stratan într-un interviu pentru trm.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram