/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, ajutor din SUA și sprijin din UE! Moscova anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Monumentul lui Ștefan cel Mare și busturile clasicilor din centrul Chișinăului au fost decorate cu panglici tricolor

missing
01 decembrie 2018, ora 10:43

Liberalii au agățat panglici tricolor și la monumentul dedicat deportaților.

În seara zilei de astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a României și a împlinirii a 100 de ani de la Unirea din 1918, în semn de înaltă recunoștință pentru sprijinul continuu oferit Republicii Moldova, clădirile mai multor instituții de cultură din Chișinău vor fi iluminate în culorile drapelului României. Este vorba de Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie, Teatrul Național ,,Mihai Eminescu”, Biblioteca Națională, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Gepostet von Dorin Chirtoacă am Freitag, 30. November 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram