/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Anatol Țăranu explică de ce a lansat ideea unei coaliții cu PDM dacă ajunge în Parlament

missing
02 decembrie 2018, ora 10:54

„În emisiunea de joi la TV8 am fost întrebați dacă suntem gata să negociem cu Partidul Democrat crearea unei alianțe postelectorale. Răspunsul a fost următorul: suntem gata să negociem cu orice forță politică, care va trece în Parlament, inclusiv cu PD, în caz dacă ei sunt gata să recunoască și să aplice momentele principiale ale programului politic al Convenției euro-unioniste. Însă PD nici odată nu va recunoaște programul nostru, de aici vine imposibilitatea oricărei alianțe cu partidul lui Plahatniuc”, a scris Anatol Țăranu.

Potrivit lui, Convenția euro-unionistă nu dispune de posibilități mari de a face cunoscut publicului larg însăși faptul apariției sale pe scena politică de aceea a recurs la această mișcare. „Conștient am omis din explicația dată în cadrul emisiunii televizate teza despre imposibilitatea oricărei alianțe cu PD. Publicul cu gândire critică și bine intenționat a înțeles perfect explicația noastră, salutând apariția pe scena politică a Convenției euro-unioniste. Oponenții răuvoitori au mușcat copios din nada oferită și pe post de idioți utili ne-au făcut o excelentă promovare informațională, chiar dacă și cu tentă negativă”, a menționat Anatol Țăranu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram