/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Portugalia își menține titlul de „Cea mai bună destinaţie turistică din lume”

missing
02 decembrie 2018, ora 19:41

Portugalia își menține titlul „Cea mai bună destinaţie turistică din lume” pentru al doilea an consecutiv. Titlul i-a fost reconfirmat la gala World Travel Awards, desfăşurată sâmbătă la Lisabona.

Anul trecut, Portugalia a obţinut cifre record în acest sector cu 24,1 milioane de turişti, iar anul acesta se îndreaptă spre „o creştere de 12 %”, a declarat responsabila Turismului, Ana Mendes Godinho, citată de Agerpres. Diversificarea este, potrivit titularei turismului, una din cheile de succes ale Portugaliei, mai ales datorită extinderii rutelor aeriene care leagă statul portughez de mai multe ţări.

În 2018, turismul a cunoscut un avânt în toate regiunile Portugaliei, în oraşe ca Oporto, Lisabona, în regiunea Centro, Alentejo, sau Algarve, alături de destinaţiile insulare.

La premiul „Cea mai bună destinaţie turistică din lume” aspirau, printre altele ţări, Africa de Sud, Brazilia, SUA, Grecia, India, sau Spania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram