/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ I-a mirosit a țigări de contrabandă! Un bărbat din România, percheziționat de câinele Poliției de Frontieră

missing
03 decembrie 2018, ora 13:47

Un bărbat din România a încercat să treacă ilegal, peste frontieră, 180 de pachete de țigări, dar a fost percheziționat de câinele Poliției de Frontieră Cezar, care a găsit țigaretele camuflate în scaunele automobilului pe care acesta îl conducea.

Cazul a avut loc săptămâna trecută: „Pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere Cahul s-a apropiat un mijloc de transport de model Opel Zafira, la volanul căruia a fost legitimat cetățeanul României, de 67 de ani. În timpul desfășurării controlului de frontieră a fost solicitată echipa canină a Poliției de Frontieră pentru verificări. În rezultat, câinele de serviciu Cezar a semnalat prezența în mașină a produselor de tutungerie”, se menționează într-un comunicat de la Poliția de Frontieră.

Un alt caz de tentativă de contrabandă cu țigarete a fost depistat pe Aeroportul din Chișinău. Polițiștii de Frontieră au găsit în bagajele unui pasager cu dublă cetățeniei, a Republicii Moldova și a României, de pe cursa Chișinău – Londra, 150 de pachete cu țigări.

În ambele cazuri țigările au fost ridicate, în vederea confiscării, iar cercetările au fost continuate de către Serviciul Vamal. Conform indicilor art. 287 al.10 – Cod Contravenţional al RM, persoanele riscă amenzi de până la 4500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram